[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張霞
张霞
Zhang Xia
Pinyin: zhāng xiá
Cheung Ha
 
影視作品 / Filmography (1960-2006)
 
  監製 / Producer
    武士 / Musa (2001)    
    情義兩重天 / Choice (2002)    
  製片 / Production Manager
    霸王別姬 / Farewell to My Concubine (1993)    
    雲南故事 / Yunnan Story (1994)    
    周恩來萬隆之行 / Zhou Enlai in Bandung (2002)    
    定軍山 / Dingjun Mountain (2006)    
  演員 / Actor (1960-2006)
    後母心 / The Stepmother (1960)    
  策劃 / Planning
    西洋鏡 / Shadow Magic (2000)    
    十七歲的單車 / Beijing Bicycle (2001)    
    看車人的七月 / The Parking Attendant in July (2004)    
    霍元甲 / Fearless (2006)