[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳詩婷  ♀
陈诗婷
Annabella Chan Sze-Ting
拼音: chén shī tíng
Chan Si-Ting,  Annabella Chan
 
影視作品 / Filmography (2004-2020)
 
  化妝 / Makeup
    A-1頭條 / A-1 (2004)    
    大無謂 / 6 AM (2004)    
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    酒徒 / The Drunkard (2010)    
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013)    
    青春鬥 / Kung Fu Angels (2014)    
    兇手還未睡 / Nessun Dorma (2016)    
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    人妖阿發 痴人三部曲1/3 / Nights of a Shemale a Mad Man Trilogy (2020)    
  髮型 / Hair Stylist
    真心特警 / My Cop (2006)    
  化妝助理 / Assistant Makeup Artist
    3分鐘先生 / Mr. 3 Minutes (2006)    
    燈塔下的戀人 / Guia in Love (2015)