[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁宗厚  ♂
Michael Leung Chung-Hau
Pinyin: liáng zōng hòu
Leung Chung-Hou
 
影視作品 / Filmography (2000-2020)
 
  機工 / Camera Assistant
    迷城 / Wild City (2015)    
    五個小孩的校長 / Little Big Master (2015)    
    兇手還未睡 / Nessun Dorma (2016)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    古宅 / The Lingering (2018)    
    逆向誘拐 / Napping Kid (2018)    
    P風暴 / P Storm (2019)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
  錄音 / Sound Recordist
    半醉人間 / Cocktail (2006)    
    機動部隊-人性 / Tactical Unit - Human Nature (2008)    
    為你鍾情 / Frozen (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 / Journey to the West: Conquering the Demons (2013)    
  收音助理 / Boom Operator
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    同居蜜友 / Fighting for Love (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001)    
    這個夏天有異性 / Summer Breeze of Love (2002)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    殺破狼 / SPL (2005)    
    談談情、說說性 / Feel It Say It ... (2006)    
    每當變幻時 / Hooked On You (2007)    
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
    大搜查之女 / Lady Cop & Papa Crook (2008)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
    死因無可疑 / Legally Declared Dead (2020)    
  收音 / Sound Mixer
    青苔 / The Moss (2008)    
    撲克王 / Poker King (2009)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
  第二组收音 / 2nd Unit Sound Mixer
    七劍 / Seven Swords (2005)    
  錄音助理 / Boom Man
    救薑刑警 / Clean My Name, Mr. Coroner! (2000)    
    我家有一隻河東獅 / The Lion Roars (2002)    
    鬼眼刑警 / Don't Open Your Eyes (2006)    
    黑拳 / Fatal Contact (2006)    
    神探 / Mad Detective (2007)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
    意外 / Accident (2009)    
  現場錄音 / On-Set Sound Recordist
    臥虎 / Wo Hu (2006)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
    機動部隊─警例 / Tactical Unit - The Code (2008)    
    機動部隊絕路 / Tactical Unit - No Way Out (2008)    
    機動部隊伙伴 / Tactical Unit - Partners (2008)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    殭屍新戰士 / Vampire Warriors (2010)