[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
程前  ♂
Cheng Qian
Pinyin: chéng qián
Ching Chin





 
影視作品 / Filmography (1997-2015)
 
  演員 / Actor (1997-2015)
    囍氣逼人 / Happy Together (1997)    
    女足九號 / Woman Soccer Player #9 (2000)    
    和你在一起 / Together (2002) ... / Lili's boyfriend
    無極 / The Promise (2005) ... 王 / King
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009) ... 主持人 / Show host
    最強囍事 / All's Well Ends Well 2011 (2011) ... 張總 / Director Zhang
    巴黎寶貝 / Perfect Baby (2011) ... / Lee, lawyer
    大格局 / Big Setup (2012) ... 喬冠華 / Qiao Guanhua
    詭嬰 / Baby Blues (2013)    
    愛別離 / Love Distance (2013)    
    啟功 / The Calligraphy Master (2015)