[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉觀清
刘观清
Lau Goon-Ching
拼音: liú guān qīng
劉觀淸
 
影視作品 / Filmography (1967-1995)
 
  道具 / Props
    雙鎗黃英姑 / Ying Ku (1967)    
    迎春花 / Oh, the Spring's Here! (1968)    
    玉女芳踪 / My Darling Daughter (1969)    
    神偷俠侶 / The Magic Thief (1969)    
    / The Hut on Hilltop (1970)    
    一塊銀元 / A Silver Dollar (1974)    
    萬戶千家 / A Family in Thousands (1975)    
    大風浪 / The Stormy Sea (1976)    
    巴士奇遇結良緣 / Romance on the Bus (1978)    
    情劫 / Innocence (1980)    
    飛鳳潛龍 / The Spy in the Palace (1981)    
    爵士駕到 / Temptation of Dance (1984)    
    亂世英雄亂世情 / The Brave and the Coward (1986)    
    南北少林 / Martial Arts of Shaolin (1986)    
    中華英雄 / Born to Defence (1988)    
    烏龍賊替身 / Mistaken Identity (1988)    
    武林聖鬥士 / Deadend of Besiegers (1992)    
    湘西屍王 / Kung Fu Vampire (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    西楚霸王 / The Great Conqueror's Concubine (1994)    
    冒牌皇帝 / Fake Emperor (1995)    
  道具助理 / Props Assistant
    飛龍英雄傳 / Flying Dragon Heroes (1967)