[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
葉振聲  ♂
叶振声
Yip Jan-Sing
拼音: zhèn shēng
Yip Chun-Sing
 
影視作品 / Filmography (1992-2003)
 
  演員 / Actor (1992-2003)
    再世情未了 / Passions Across Two Lifetimes (1992)    
    群星會 / The Thief of Time (1992)    
    大時代 / The Greed of Man (1992)    
    愛到盡頭 / Can't Stop Loving You (1993)    
    飛虎雄風 / Special Duties Unit (1994)    
    共闖天涯 / Fatal Assignment (1995)    
    國產雪蛤威龍 / Combo Cops (1996)    
    掃黃先鋒 / Crimes of Passion (1998)    
    行規 / The Blood Rules (2000)    
    平安夜之逆天而行 / Cruel Killer (2003)    
    九龍的天空之墮落街 / A Fallen Angel (2003)