[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
鄭爽  ♀
郑爽
Zheng Shuang
拼音: zhèng shuǎng
Cheng Song





 
影視作品 / Filmography (1988-2013)
 
  演員 / Actor (1988-2013)
    荒雲 / Snowy Wilderness (1988) ... 阿妮 / Ah Ni
    上海舞女 / Dancer Girl in Shanghai (1989)    
    江湖妹子 / Sister Outlaw (1989)    
    省港流鶯 / Sex for Sale (1993) ... / Policewoman
    天網行動 / Net of Heaven Action (1994)    
    血的疑惑 / Mystery of Blood (1994)    
    六指琴魔 / Deadful Melody (1994)    
    馬戲小子 / Circus Kids (1994)    
    跨國劫殺 / Transnational Plunder (1995)    
    甲天下 / Peony Legend (2011)    
    雨巷中的背影 / The Back in the Rain Lane (2013)    
    甜蜜18歲 / Sweet Eighteen (2013) ... / Zhang Lan