[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
袁志明
Yuen Chi-Ming
拼音: yuán zhì míng
Yuan Chi-Ming
 
影視作品 / Filmography (1992-1997)
 
  製片 / Production Manager
    射雞英雄傳 / Erotic Hero Tale (1994)    
  副導演 / Assistant Director
    粉紅色的夢 / Pink Dream (1992)    
    霧水情 / Wu Shui Qing (1993)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    古惑天堂 / Made in Heaven (1997)    
  演員 / Actor (1992-1997)
    粉紅色的夢 / Pink Dream (1992)    
    慾火狂情 / Yu Huo Kuang Qing (1993)    
    霧水情 / Wu Shui Qing (1993)    
    百合情韻 / Bai He Qing Yun (1993)    
  編劇 / Writer
    霧水情 / Wu Shui Qing (1993)