[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳文良
吴文良
Wu Wen-Liang
Pinyin: wén liáng
Ng Man-Leung
 
影視作品 / Filmography (1987-1999)
 
  塡詞 / Lyrics
    大蛇王 / King of Snake (1987)    
  編劇 / Writer
    大蛇王 / King of Snake (1987)    
    殭屍大鬧西門町 / Spirit Vs Zombi (1988)    
    花痴 / Love Struck (1988)    
    關渡風雲 / The Long Gun (1988)    
    重犯出擊 / Gunman Impact (1988)    
    女霸王 / Lady King (1988)    
    勾魂黑薔薇 / Queen of Cobra (1988)    
    角頭兄弟 / Gangland Brothers (1989)    
    野性之旅 / Wild Tour (1989)    
    鬼屋小精靈 / Haunted House Elf (1990)    
    霹靂寶座 / Raiders of Loesing Treasure (1992)    
    靈與肉 / Ling Yu Rou (1992)    
    菩提幽魂 / The Buddhist Spell (1993)    
    摧花神龍教 / A Man of Nasty Spirit (1993)    
    性愛韋小寶之玩女大王 / Wai's Romance (1994)    
    黑道追緝令 / The Vengeance (1995)    
    前世情迷 / Qian Shi Qing Mi (1999)