[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
余耀強
余耀强
Yu Yiu-Keung
拼音: yào qiáng
Moon Chui,  Ah Moon
 
影視作品 / Filmography (1988-2011)
 
  美術指導 / Art Director
    戰龍 / Dragon the Master (2001)    
  佈景 / Scenery
    驚悚十二小時 / The Killer (1991)    
  道具 / Props
    我要逃亡 / Set Me Free! (1988)    
    一眉道姑 / Vampire Settle on Police Camp (1990)    
    三度誘惑 / Temptation Summary (1990)    
    天使狂龍 / Angel's Project (1993)    
    性事奇趣錄之閹夫 / Another Piece of Romance (1994)    
    人善被人欺 / Island Fear (1994)    
    大話英雄 / Lying Hero (1995)    
    極速殭屍 / The Vampire Combat (2001)    
    最後通牒 / Ultimatum (2001)    
    豹在江湖之復仇 / Revenge (2002)    
    南國風雲 / Roaring Dragon Bluffing Tiger (2003)    
    Laughing Gor之潛罪犯 / Turning Point 2 (2011)