[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
沈駿  ♂
沈骏
Shen Jun
Pinyin: chén jùn
Sam Chun

 
影視作品 / Filmography (1934-1945)
 
  演員 / Actor (1934-1945)
    女兒經 / A Bible for Girls (1934) ... 朱雯之弟 / Chu's younger brother
    兄弟行 / Brothers Visit (1935)    
    劫後桃花 / Down-Trodden Peach Blossom (1935)    
    海棠紅 / Red Begonia (1936)    
    馬路天使 / Street Angel (1937) ... 小販 / Hawker
    壓歲錢 / New Year's Coin (1937)    
    一夜皇後 / Queen for One Night (1939)    
    惜分飛 / Xi Fen Fei (1941)    
    解語花 / A Talking Flower (1941)    
    麴海情濤 / Qu Hai Qing Tao (1944)    
    英雄美人 / Hero Beauty (1945)