[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
沈毓立  ♂
Shen Yu-Li
Pinyin: chén
Sam Yuk-Lap





 
影視作品 / Filmography (1965-1971)
 
  導演 / Director
    寇三娘 / Kau Sam Neang (1970)    
  演員 / Actor (1965-1971)
    真假情婦 / Mistress (1965)    
    故鄉劫 / Hometown Plunders (1966)    
    風塵三俠 / Chivalrous Killer (1968)    
    楊子江風雲 / Storm Over the Yang-Tse River (1969)    
    虎山行 / Escorts Over Tiger Hill (1969)    
    一封情報百萬兵 / The Unforgotten Ones (1970)    
    寇三娘 / Kau Sam Neang (1970)    
    路客與刀客 / From the Highway (1970) ... / Song
    仙妻 / The Fairy's Bride (1971)