[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
金雅琴  ♀
Jin Ya-Qin
拼音: jīn qín
Kam Nga-Kam,  Jin Yaqin
 
影視作品 / Filmography (1981-2009)
 
  演員 / Actor (1981-2009)
    杜十娘 / Beautiful Courtesan (1981) ... 鴇儿 / Biao Ren
    青春無悔 / No Regrets About Youth (1991) ... 胡母 / Hu's mother
    我們倆 / You and Me (2005) ... / Grandmother
    我的教師生涯 / My Career as a Teacher (2007)    
    車票 / Ticket (2008) ... 六奶奶 / Ding Dong's grandmother
    大胃王 / Eaters (2009)    
    萬家燈火 / Glittering Days (2009) ... 何老太 / He Laotai
    麥田 / Wheat (2009) ... / Old woman
 
 
Biography
 
  Spouse: Niu Xingli