[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
唐劍康  ♂
唐剑康
Donald Tong Kim-Hong
拼音: táng jiàn kāng




 
影視作品 / Filmography (2004-2016)
 
  演員 / Actor (2004-2016)
    甜絲絲 / My Sweetie (2004) ... 蔡輕麟 / Lun Choi
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
    精武家庭 / House of Fury (2005) ... 穆罕默德王子 / Suitor in school play
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006) ... 廖俊熙 / Vito
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008) ... 邦邦 / Bonbon
    保持愛你 / Love Connected (2009) ... 虎 / Tiger
    流浪漢世界盃 / Team of Miracle: We Will Rock You (2009) ... Sunny / Sunny
    矮仔多情 / Short of Love (2009) ... 級俱樂部門神 / Man
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016) ... 剪接鈰 / Video editor