[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
賴錦基
赖锦基
Lau Gam-Kei
Pinyin: lài jǐn
Lai Kam-Kei
 
影視作品 / Filmography (1996-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    半枝雪茄 / Half Cigar (2000)    
  場記 / Script Supervisor
    女色狼 / Indecent Woman (1999)    
    辣椒教室 / I.Q. Dudettes (2000)    
    古惑女2 / Sexy and Dangerous II (2000)    
  演員 / Actor (1996-2000)
    四個32A和一個香蕉少年 / Those Were the Days (1996)    
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998)    
    東堤渡假鬼屋 / Haunted Resort (1999)    
    決戰葡京之巔 / The Young Violence (2000)    
    魔夢 / Nightmare (2000)