[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝坤達  ♂
谢坤达
Che Kwan-Tat
Pinyin: xiè kūn
謝昆達
 
影視作品 / Filmography (1993-2000)
 
  監製 / Producer
    伙頭大將軍 / Super Cops (1997)    
  統籌 / Film Coordinator
    十三號指令 / No. 13 Command (1996)    
  總監製 / Senior Producer
    1998之闖將 / Pathbreaker (1998)    
    狂飆古惑仔 / Crazy Badboy (2000)    
    一步一滴血 / One Drop of Blood Per Step (2000)    
  策劃 / Planning
    93夜之女 / Fatal Rose (1993)    
    赤裸狂花 / Naked Rose (1994)    
    這個女人 / This Woman (1995)    
    挑戰 / Challenge (1997)    
    向殺手挑戰 / Fighting to Killer (1997)