[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張國文  ♂
张国文
Zhang Guo-Wen
Pinyin: zhāng guó wén
Cheung Kwok-Man





 
影視作品 / Filmography (1983-1994)
 
  演員 / Actor (1983-1994)
    歸鄉 / Return Home (1983)    
    神醫扁鵲 / A Highly-Skilled Doctor Bian Que (1985)    
    鞘中之劍 / A Knife in a Sheath (1986)    
    笨人王老大 / Stupid Boss Wang (1987)    
    無罪的殺手 / Innocent Killer (1988) ... 李波 / Li Po
    黑太陽731 / Men Behind the Sun (1988)    
    滾滾紅塵 / Red Dust (1990) ... / Hua's neighboring husband
    鬼樓 / The Ghost Building (1990)    
    死亡列車 / A Narrow Escape (1992) ... 秋山正夫 / Shobu Akiyama
    黑太陽731續集之殺人工廠 / Laboratory of the Devil (1992)    
    蔣築英 / The Scientist Jiang Zhuying (1992) ... 雷德 / Lei De
    青銅狂魔 / Bronze Devil (1994)