[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉強
刘强
Liu Qiang (2)
拼音: liú qiáng
Lau Keung (2)
 
影視作品 / Filmography (2006-2018)
 
  美術指導 / Art Director
    三峽好人 / Still Life (2006)    
    夜車 / Night Train (2007)    
    二十四城記 / 24 City (2008)    
    河上的愛情 / Cry Me a River (2008)    
    守望者 / The Man Behind the Courtyard House (2011)    
    Hello! 樹先生 / Mr. Tree (2011)    
    這裏,那裏 / Here, There (2011)    
    查無此人 / Finding Shows No Man (2012)    
    水印街 / Trap Street (2013)    
    白日焰火 / Black Coal, Thin Ice (2014)    
    山河故人 / Mountains May Depart (2015)    
    地球最後的夜晚 / Long Day's Journey Into Night (2018)    
  美術 / Art
    回歸 / Coming Home (2014)