[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
郭允泰  ♂
Guo Yun-Tai
拼音: guō yǔn tài
Kwok Wan-Tai





 
影視作品 / Filmography (1950-1994)
 
  演員 / Actor (1950-1994)
    呂梁英雄 / Heroes of Lulang Mountain (1950)    
    新兒女英雄傳 / New Heroes and Heroines (1951)    
    祖國的花朵 / Flowers of Our Motherland (1955)    
    小伙伴 / Little Companions (1956)    
    瞬間 / In a Twinkling (1979)    
    與魔鬼打交道的人 / Dealing with the Devil (1980)    
    龍種 / Long Zhong (1982)    
    直奉大戰 / The Great Battle in Zhifeng (1986) ... 孫岳 / Sun Yue
    T省的八四、八五年 / T Province in '84 & '85 (1986) ... 馬玉 / Ma Yu
    金鏢黃天霸 / Golden Dart Hero (1987) ... 計全 / Ji Quan
    莫忘那段情 / Mou Wang Nei Duan Qing (1994)