[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李林  ♂
Li Lin (1)
Pinyin: lín
Lee Lam (4)


 
影視作品 / Filmography (1937-1990)
 
  演員 / Actor (1937-1990)
    搖錢樹 / Money Tree (1937)    
    松花江上 / Along the Sugari River (1947)    
    新兒女英雄傳 / New Heroes and Heroines (1951)    
    六號門 / Gate Number Six (1952)    
    一貫害人道 / A Reactionary Secret Society (1952)    
    昆侖鐵騎 / Kunlun Mounted Troops (1960)    
    偵察兵 / Scouts (1974)    
    黑三角 / Three Black Triangles (1977)    
    智截玉香籠 / The Lost Jade Incense Burner (1981) ... 李青山 / Li Qingshan
    孔雀公主 / Peacock Princess (1982) ... �蘆O扎國大臣 / Minister of Mengbanzha
    劫持 / Hijack (1983)    
    太監秘史 / The Story of a Eunuch (1990)