[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
師偉  ♀
师伟
Shi Wei (1)
Pinyin: shī wěi
Si Wai


 
影視作品 / Filmography (1951-1987)
 
  導演 / Director
    草地 / Ruthless Marshland (1986)    
    失去的歌聲 / Shi Qu De Ge Shang (1987)    
  演員 / Actor (1951-1987)
    新兒女英雄傳 / New Heroes and Heroines (1951)    
    母親 / Mother (1956)    
    不夜城 / City Without Night (1957) ... 張文錚 / Zhang Wen-Zheng
    三八河邊 / By the River (1958)    
    林沖 / Lin Chong (1958)    
    林海雪原 / Tracks in the Snowy Forest (1960)