[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
霍兆明
Fok Siu-Ming
拼音: huò zhào míng
 
影視作品 / Filmography (1983-1996)
 
  製片 / Production Manager
    香港屠夫 / Hong Kong Butcher (1983)    
    青蓮青年 / Teenage Trap (1984)    
    我為卿狂 / Hidden Desire (1991)    
    烹夫 / My Better Half (1993)    
    機密檔案之致命誘惑 / Rock on Fire (1994)    
    西環浮屍 / O.C.T.B. Case - The Floating Body (1995)    
    中國O記之血腥情人 / Another Chinese Cop (1996)    
  劇務 / Unit Manager
    鬼叫春 / Erotic Ghost Story (1993)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    佈局 / The Plot (1991)    
  演員 / Actor (1983-1996)
    黃大仙烏鼠 / Die Harder (1995) ... / [Uncredited]
  策劃 / Planning
    青春夢裡人 / Dream Lovers (1994)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    新七擒七縱七色狼 / Seven Sexual Maniacs (1994)    
  執行監製 / Executive Producer
    新應召女郎 / The Other Side of Dolls (1993)