[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
荻峰  ♂
Dik Fung
Pinyin: fēng
Ti Feng




 
影視作品 / Filmography (1986-1994)
 
  製片 / Production Manager
    兄弟有種 / Black Leopard (1986)    
    玫瑰百合牽牛花 / Rose Lily Morning Glory (1989)    
    黑蝴蝶 / Black Butterfly (1990)    
    殺入地獄 / Visa to Hell (1991)    
    豬哥伯傳奇 / Zhu Ge Pa Chuan Qi (1992)    
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993)    
  演員 / Actor (1986-1994)
    兄弟有種 / Black Leopard (1986)    
    二姨太 / Er Yi Tai (1988)    
    關渡風雲 / The Long Gun (1988)    
    玫瑰百合牽牛花 / Rose Lily Morning Glory (1989) ... / Drug dealer
    陰陽路 / Road to Hell (1990)    
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993)    
    現代殺夫記 / Husband Killer (1994)