[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
竺清賢
竺清贤
Chuk Ching-Yin
Pinyin: zhú qīng xián
 
影視作品 / Filmography (1936-1940)
 
  監製 / Producer
    妻多夫賤 / The Polygamist (1936)    
    桃色血案 / Crinma of Passion (1936)    
    孤寒財主 / The Miserly Old Mama (1936)    
    科學罪人 / The Evil Scientist (1936)    
    午夜殭屍 / Midnight Vampire (1936)    
    惡家姑 / The Evil Mother-in-Law (1936)    
    可匊揪後扇 / An Abandoned Woman (1936)    
    有女懷春 / Yearning for Love (1937)    
    時勢造英雄 / Hero of the Times (1937)    
    神秘之夜 / A Mysterious Night (1937)    
    老婆皇帝 / Wife, Emperor! (1937)    
    七星伴月 / Seven Beauties (1938)    
    胭脂淚 / Rouge Tears (1938)    
    奇女子 / Femme Fatale (1938)    
    梅知府 / The Corrupt Magistrate (1938)    
    香江花月夜 / Hong Kong Nocturne (1939)    
    桃李爭春 / Love Duel (1939)    
    梅開二度 / The Plum Blossoms Bloom Twice (1939)    
    第八天堂 / Eight Heaven (1939)    
    潘巧雲 / The Love of a Woman (1940)    
    薛仁貴與柳迎春 / The Gardener and a Lady (1940)    
    打漁殺家 / Revolt of the Fishing Folks (1940)    
    絕代佳人 / The Perfect Beauty (1940)    
  導演 / Director
    重見天日 / The Sun Rises Again (1937)