[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
柯玉霞  ♀
Ke Yu-Hsia
Pinyin: xiá
Ko Yu-Hsia





 
影視作品 / Filmography (1956-1960)
 
  演員 / Actor (1956-1960)
    運河殉情記 / Yun He Xun Qing Ji (1956) ... 陳金環 / Chen Jin-Huan
    痴鳳尋夫記 / Crazy Chicken in Search for Husband (1957)    
    路遙知馬力 / Lu Yao Zhi Mali (1957)    
    母子淚 / Mother and Child Tears (1957) ... 林秀玉 / Lin Xiu-Yu
    陳春生與馬義順 / Chen Chun-Sheng and Ma Yi-Shun (1957)    
    鬼婆 / Ghost Wife (1957)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) / Brother Wang and Brother Liu Tour Taiwan (1958) ... 阿花 / Ah Hua
    王哥柳哥遊台灣(下集) / Brother Wang and Brother Liu Tour Taiwan (Part 2) (1958) ... 阿花 / Ah Hua
    多情姑娘 / Sentimental Girl (1958)    
    三美爭郎 / San Mei Zheng Lang (1958)    
    苦女尋親記 / Ku Nv Xun Qing Ji (1958)    
    懸崖 / The Cliff (1959)    
    明月寄相思 / Ming Yue Ji Xiang Si (1959)    
    南京西路 / Nanjing West Road (1959)    
    三鳳奪凰 / San Feng Duo Huang (1960)    
    千里明月寄相思 / Thousand Miles Bright Moon Sent Yearn (1960)