[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
麥子雲  ♂
麦子云
Mak Chi-Wan
Pinyin: mài zi yún





 
影視作品 / Filmography (1975-1994)
 
  演員 / Actor (1975-1994)
    神打 / The Spiritual Boxer (1975) ... / Chens clan
    勾魂降頭 / Black Magic, Part II (1976)    
    下流社會 / Wrong Side of the Track (1976) ... / Victim
    瀛台泣血 / The Last Tempest (1976) ... 楊銳 / Yang Rui
    四二六 / Ironside 426 (1977)    
    家法 / Law Don (1979) ... / Assassin
    夠格女郎 / The Foxy Ladies (1979)    
    情劫 / Innocence (1980)    
    花煞 / My Beloved (1982)    
    殺連環 / Sat Lin Wan (1989)    
    午夜天使 / Midnight Angel (1990)    
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 / The Undercover (1992) ... / Bodyguard
    大時代 / The Greed of Man (1992)    
    熾熱情緣 / The Wild Lovers (1994) ... / Prisoner
    射雕英雄傳 / The Legend of the Condor Heroes (1994) ... 彭連虎 / Pang Lin-Fu