[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃納斯  ♂
黄纳斯
Wong Nap-Si
拼音: huáng




 
影視作品 / Filmography (1978-1983)
 
  演員 / Actor (1978-1983)
    醉貓師傅 / Kung Fu Master Named Drunk Cat (1978) ... / Nightclub boss
    狼來了 / Here Comes the Wolf (1978)    
    出貓 / Short Cuts (1979)    
    夠格女郎 / The Foxy Ladies (1979)    
    名流浪女夠羌妹 / Naughty Scandals (1979)    
    踢竇 / Struggle (1980)    
    I.Q.笨蛋 / A Bride's Nightmare (1981)    
    第三隻手 / The Third Hand (1981)    
    傻探出更 / The Daring Kung-Fu Refugee (1982)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    車魂 / The Accident (1983)