[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
武莉
Mou Lei (1)
Pinyin:
Mou Lee,  Wu Li,  Miu Lee,  Mo Lee
 
影視作品 / Filmography (1978-2004)
 
  配音 / Dubbing
    三更半夜鬼鬧房 / Ghost Rapist (1986)    
  國語對白 / Mandarin Dialogue
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
  國語配音 / Mandarin Dubbing
    哥哥的情人 / Three Summers (1992)    
    東方三俠 / The Heroic Trio (1993)    
  對白 / Dialogue
    決鬥老虎莊 / Tough Guy (1978)    
    碧血黃花 / Magnificent 72 (1980)    
    郭素月棺中產子 / Born in Coffin (1980)    
    辛亥雙十 / The Battle for the Republic of China (1981)    
    鬼屋禁地 / Shocking! (1981)    
    復仇者 / Sweet Vengeance (1982)    
    十八層地獄 / The Hell (1982)    
    邪門 / The Evil Ones (1983)    
    最長的一夜 / The Night Ever So Long (1983)    
    奇門5福將 / Five Fighters from Shaolin (1984)    
    屠夫 / Butcher (1984)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
    海潮的故事 / Echo of Sea (1986)    
    大蛇王 / King of Snake (1987)    
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
    殭屍少爺 / Magic Story (1987)    
    烽火佳人 / Flag of Honor (1987)    
    紅粉情佳人 / Pretty Girl (1987)    
    厲鬼纏身 / Split of the Spirit (1987)    
    絕代妖姬 / Juedai Yaoji (1987)    
    闖將 / Clash of the Professionals (1988)    
    好小子5-萬能運動員 / Kung Fu Kids Part V: The Adventure of Kung Fu Kids (1988)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    老少五個半 / Old Man and Girl (1989)    
    好小子6-小龍過江 / Kung Fu Kids Part VI: Enter the Young Dragon (1989)    
    獵鷹 / The Falcon (1989)    
    飛越陰陽界 / Spirit Love (1989)    
    企業流氓 / The Hooligan Story (1989)    
    午夜過後 / After the Midnight (1989)    
    野鶯突擊 / Escape of the Female Prisoner (1990)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
    販母案考 / A Woman and Seven Husbands (1990)    
    打通關 / Young Kickboxer (1990)    
    那根所有權 / That Vital Organ (1991)    
    禁海蒼狼 / The Killer from China (1991)    
    鬼娘子 / Witch Edited (1992)    
    黑街舞男 / A Dancing Boy in Underworld Street (1992)    
    93夜之女 / Fatal Rose (1993)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    一九九五閏八月 / The Warning of Taiwan Strait War (1995)    
  演員 / Actor (1978-2004)
    愛的羽毛在飄 / Not for Love or Money (1982)    
    追凶 / Wanted (2004)