[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
聶玉嬌
聂玉娇
Nieh Yu-Chiao
拼音: niè jiāo
Nip Yuk-Kiu,  Nie Yu-Jiao
 
影視作品 / Filmography (1970-1983)
 
  服裝 / Costume
    卿本多情 / Unchained Melody (1973)    
    桑園 / The Sang Sisters (1976)    
    蛇山蠱女 / Princess and the Toxicant (1977)    
    你不要走, 不要走… / Don't Go Away (1978)    
    絕代英雄 / Fight for Glory (1980)    
    七月,幽靈 / July, Spirit (1981)    
    女人禁地 / The Masks (1983)    
  服裝指導 / Costume Designer
    二郎神楊戩 / Yang Zean (1970)    
    神狐鬼俠 / The Fairy Fox and Ghost (1970)    
    西貢,台北,高雄 / Saigon, Taipei, Kaohsiung (1975)    
    春滿女學府 / Girl School (1975)    
    手足情深 / Boxer, Lover, Lawyer (1978)    
    情網 / Lotus Triangle (1979)    
    我從山中來 / A Girl Who Comes from the Country (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 / The Sword of Justice (1980)    
    真假大亨 / Who Is the Real Tycoon? (1980)    
    終身大事 / The Juvenizer (1981)