[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
焦陽  ♀
焦阳
Jiao Yang
Pinyin: jiāo yáng
Chiu Yeung,  Jo Yang
 
影視作品 / Filmography (2005-2013)
 
  演員 / Actor (2005-2013)
    短信一月追 / Love Message (2005) ... / Sharon
    時差七小時 / Life, Translated (2005) ... / Rie
    大電影之數百億 / Big Movie (2006)    
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 / Two Stupid Eggs (2007) ... / Student on sidewalk
    北緯31度錄像帶 / 31 Degrees North Latitude and Videotapes (2010)    
    唐吉可德 / Don Quixote (2010) ... / Knight-errant
    光輝歲月 / Glory Days (2013) ... / Shi Gen's wife
 
 
Biography
 
  Born in England.