[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
甄思羽  ♂
Nic Yan Si-Yue
拼音: zhēn
Yan Sze-Yu

 
影視作品 / Filmography (2003-2018)
 
  演員 / Actor (2003-2018)
    尋找周杰倫 / Hidden Track (2003) ... / Party guest at fish store
    雙雄 / Heroic Duo (2003) ... 海手下 / Hoi's man
    新警察故事 / New Police Story (2004) ... 羈留室疑犯 / Detention suspect # 3
    魔鬼天使 / Lethal Angels (2006) ... 包豹 / Bowell
    天行者 / Heavenly Mission (2006) ... 反黑組探員大輝 / Anti-triad team member
    男兒本色 / Invisible Target (2007) ... 羅沛權手下探員 / Inspector Law's assistant
    線人 / The Stool Pigeon (2010) ... 非法賽車車手 / Street racer
    對倒 / Head-To-Tail (2018)