[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
曾贊安  ♂
曾赞安
Tsang Chan-On
拼音: céng zàn ān


 
影視作品 / Filmography (1989-1992)
 
  演員 / Actor (1989-1992)
    獵魔群英 / Devil Hunters (1989)    
    再起風雲 / The Last Duel (1989)    
    猛虎發火 / Fury of a Tiger (1989) ... / Policeman
    摩登襯家 / It Takes Two to Mingle (1990)    
    起尾注 / Coup De Grace (1990)    
    豬標一族 / Best Friend of the Cops (1990)    
    香港奇案之黑錢年代 / Hong Kong Criminal Archives - Black Money (1991)    
    香港奇案大綁票 / Hong Kong Criminal Archives - The Kidnap (1991)    
    八大毒梟 / Hong Kong Criminal Archives - Eight Drug Dealers (1991)    
    香港奇案北地胭脂 / Hong Kong Criminal Archives - Woman From the North (1991)    
    一千靈異夜之血咒 / Something Incredible - Blood Curse (1992)