[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
朱楓  ♀
朱枫
Jue Fung
拼音: zhū fēng
Zhu Feng,  Chu Fung
 
影視作品 / Filmography (1963-1987)
 
  副導演 / Assistant Director
    董小宛 / Tung Hsiao Wan (1963)    
    故園春夢 / Garden of Repose (1964)    
  導演 / Director
    海燕 / Storm Petrel (1970)    
    姐妹同心 / The Sisters (1973)    
    泥孩子 / Mud Child (1976)    
    蕩寇群英 / The Heroic Defenders (1978)    
    險過剃頭 / A Hairbreadth Escape (1980)    
    錯有錯著 / Two Wrongs Make a Right (1980)    
    大西北奇觀 / Circumscribing Around Dunhuang (1984)    
  塡詞 / Lyrics
    金鷹 / The Golden Eagle (1964)    
    畫皮 / The Painted Skin (1966)    
  場記 / Script Supervisor
    審妻 / Wife on Trial (1966)    
  策劃 / Planning
    閃電戰士 / Code Name Flash (1987)    
  編劇 / Writer
    海燕 / Storm Petrel (1970)    
    姐妹同心 / The Sisters (1973)    
    泥孩子 / Mud Child (1976)    
    大西北奇觀 / Circumscribing Around Dunhuang (1984)    
 
 
Biography
 
  Brother: Zhu Yan

Father: Zhu Zhilin