[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
莊雪娟  ♀
庄雪娟
Chuang Shueh-Chuang
Pinyin: zhuāng xuě juān
Chong Suet-Guen


 
影視作品 / Filmography (1960-1971)
 
  監製 / Producer
    玉面煞星 / The Charming Killer (1969)    
    狂龍 / Mad Dragon (1969)    
  演員 / Actor (1960-1971)
    蓮香戲鞋 / Strange Visitor (1960)    
    蘆林會 / The Innocent (1960)    
    白扇記 / White Fan Mark (1960)    
    劉明珠三審玉芝蘭 / A Pair of Carved Jade (1960)    
    郭子儀大賀壽 / Birthday Ceremony (1961)    
    雙珠鳳 / Pearl Phoenix (1961)    
    井邊會 / Meeting By The Well (1961)    
    井邊會 / Meeting By The Well (1961)    
    明珠寶劍 / Ming Zhu Bao Jian (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 / A Pair of Carved Jade Part II (1961)    
    吳漢殺妻 / Wu Han Sha Qi (1962) ... 劉秀 / Liu Hsiu
    借親配 / Wife in Disguise (1963)    
    梁山伯與祝英台 / Leung San Par Chok Ying Toi (1963)    
    文武香球 / Twin Charms (1963)    
    潮劇大觀 / Opera Grand Scenic (1964)    
    西廂記 / Sai Seung Gei (1964)    
    雙駙馬 / Double Imperial Sons-in-Law (1964)    
    田七郎 / Tian Qi Lang (1964) ... 田七郎 / Tian Qi Lang
    雙拜堂 / Let's Get Married (1965)    
    寶蝶記 / The Butterfly Legend (1967) ... 杜文學 / To Man-hok
    免死金牌 / The Imperial Warrant (1968)    
    秀娘 / Xiu Niang (1970)    
    鬼夜啼 / A Ghost's Moaning (1971) ... 龍紹文 / Long Shao-Wen