[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高仁壽
高仁寿
Kao Jen-Shou
Pinyin: gāo rén shòu
Ko Yan-Sau
 
影視作品 / Filmography (1974-2000)
 
  監製 / Producer
    霹靂女王蜂 / Thunder Cat Woman (1985)    
    火爆浪女 / Lover and Killer (1987)    
    奪命女霸天 / The Heroic Victim (1990)    
    妖女鬥師公 / Devil and Master (1991)    
    臥底禿鷹 / Undercover Eagle (1995)    
    山中艷譚 / Dark Tale (1995)    
    如果還有明天 / Last Till Tomorrow (1999)    
  演員 / Actor (1974-2000)
    黑女煞星 / Hei Nu Sha Hsing (1974)    
  出品人 / Presenter
    鬼整人 / Guys in Ghost Hand (1991)    
    黑幫戰將 / Life Is a Bet (1992)    
    黑獄群龍會 / Heroes in Jail (1992)    
    慾獸 / Indecent Beast (1994)    
    賭命威龍 / Killer Blues (1997)    
    慾海霸王花 / Escape from Hell (2000)