[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁霞  ♀
Yuan Xia
Pinyin: yuán xiá
Yuen Ha

 
影視作品 / Filmography (1958-2019)
 
  演員 / Actor (1958-2019)
    永不消逝的電波 / The Eternal Wave (1958)    
    奇襲 / Surprise Attack (1960)    
    苦菜花 / The Lettuce (1965)    
    螺旋 / Whirlling (1981)    
    紅線 / Red Thread (1982)    
    再生之地 / The Land of Rebirth (1983)    
    失去的歌聲 / Shi Qu De Ge Shang (1987)    
    劉胡蘭 / Liu Hulan (1996)    
    你若安好 / Doctor's Mind (2017)    
    反詐英豪 / Anti-fraud Hero (2019)