[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉麗娟  ♀
刘丽娟
Liu Li-Juan
拼音: liú juān
Lau Lai-Chun

 
影視作品 / Filmography (2004-2021)
 
  監製 / Producer
    導火線 / Flash Point (2007)    
    嫉嗡湮衄腦 / Lucky Dog (2008)    
    白天鵝 / White Swan (2016)    
  總策劃 / Chief Planner
    導火線 / Flash Point (2007)    
  總統籌 / Chief Coordinator
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
  化妝組長 / Makeup Leader
    熱帶往事 / Are You Lonesome Tonight? (2021)    
  策劃 / Planning
    桃花燦爛 / Peach Blossoming (2004)    
    鬥牛 / Cow (2009)    
  出品人 / Presenter
    娜娜的玫瑰戰爭 / Rose War of Nana (2010)    
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
    銅雀台 / The Assassins (2012)    
    三只小豬與神燈 / The Three Pigs and the Lamp (2015)    
    冰河追凶 / Lost in White (2016)