[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邱富義
邱富义
Yau Foo-Yee
Pinyin: qiū
 
影視作品 / Filmography (1977-1996)
 
  監製 / Producer
    黑道追緝令 / The Vengeance (1995)    
  場務 / Set Runner
    永恆的愛 / The Eternal Love (1977)    
    小小世界妙妙妙 / The Wonderful Small World (1978)    
    碧血黃花 / Magnificent 72 (1980)    
    女性的復仇 / The Nude Body Case in Tokyo (1981)    
    天生寶一對 / Happy Union 2 (1985)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
  道具 / Props
    徵信暴情 / Outrage Love (1996)    
  策劃 / Planning
    慾獸 / Indecent Beast (1994)