[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊天明
杨天明
Yeung Tin-Ming
Pinyin: yáng tiān míng
 
影視作品 / Filmography (1981-1997)
 
  副導演 / Assistant Director
    現代豪放女 / Twisted Love (1985)    
    錯體人 / My Mind, Your Body (1985)    
    心動 / Walking Beside Me (1986)    
    黑色午夜 / Midnight (1987)    
  劇務 / Unit Manager
    唐朝豪放女 / An Amorous Woman of Tang Dynasty (1984)    
  演員 / Actor (1981-1997)
    對不起,多謝你 / My Dad Is a Jerk! (1997)    
  劇照 / Still Photographer
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)