[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
柯奐如
柯奂如
Christine Ke Huan-Ju
Pinyin: huàn
O Wun-Yu,  Ko Huan-Ju,  Ke Huan-Ru

 
影視作品 / Filmography (2002-2013)
 
  演員 / Actor (2002-2013)
    7-Eleven 之戀 / Love at 7-11 (2002)    
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007) ... 徐以唯 / Xiu I-Wei
    情非得已之生存之道 / What on Earth Have I Done Wrong?! (2007) ... / Huan Ru
    酒店小姐家的麻將派對 / Kawaii (2007)    
    天黑.夏午.闔家觀賞 / E. S. F. (2008) ... / 2)
    曖昧 / Ghosted (2009)    
    昨日的記憶 / When Yesterday Comes (2012) ... / 2)
    對面的女孩殺過來 / Apolitical Romance (2013)