[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
沈可尚
Shen Ko-Shang
Pinyin: chén shàng
Sam Ho-Seung,  Sheng Ko-Shian
 
影視作品 / Filmography (2000-2015)
 
  攝影 / Cinematographer
    我叫阿銘啦! / Bundled (2000)    
    神的孩子 / Lamb (2004)    
    流浪神狗人 / God Man Dog (2007)    
    一席之地 / A Place of One's Own (2009)    
    來得及說再見 / Ways Into Love (2015)    
  導演 / Director
    野球孩子 / Baseball Boys (2009)    
    朱麗葉 / Juliets (2010)    
    遙遠星球的孩子 / Children from the Distant Planet (2011)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    昨日的記憶 / When Yesterday Comes (2012)    
    築巢人 / A Rolling Stone (2013)    
    臺北工廠 / Taipei Factory (2013)    
    來得及說再見 / Ways Into Love (2015)    
  演員 / Actor (2000-2015)
    一年之初 / Do Over (2006) ... / 3)
  編劇 / Writer
    朱麗葉 / Juliets (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    昨日的記憶 / When Yesterday Comes (2012)