[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳建騏
陈建骐
George Chen Chien-Chi
Pinyin: chén jiàn
Chan Kin-Kei,  Chen Jien-Qi,  Chen Jian-Qi

 
影視作品 / Filmography (2002-2021)
 
  音樂 / Music
    二月十四 / Be My Valentine (2002)    
    豔光四射歌舞團 / Splendid Float (2004)    
    十七歲的天空 / Formula 17 (2004)    
    紅孩兒:決戰火焰山 / The Fire Ball (2005)    
    六號出口 / Exit No. 6 (2007)    
    帶我去遠方 / Somewhere I Have Never Travelled (2009)    
    不能飛的鳥 / The Wingless Swallow (2009)    
    實習大明星 / Rock On! (2010)    
    街角的小王子 / In Case of Love (2010)    
    / Love (2012)    
    我是女王 / The Queens (2015)    
    念念 / Murmur of the Hearts (2015)    
    比悲傷更悲傷的故事 / More Than Blue (2018)    
    最好的我們 / My Best Summer (2019)    
  音樂總監 / Original Score Supervisor
    六弄咖啡館 / At Cafe 6 (2016)    
    你的婚禮 / My Love (2021)