[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
艾黎  ♀
Ai Li
拼音: ài
Ngai Lai





 
影視作品 / Filmography (1966-1972)
 
  演員 / Actor (1966-1972)
    貞節牌坊 / The Monument of Virtue (1966)    
    意難忘 / Unforgettable Affair (1966)    
    菟絲花 / Dodder Flower (1966) ... 皚皚 / Ai-Ai (Irene)
    挑女婿 / The Double Wedding (1967)    
    情鎖 / Bond of Love (1967)    
    是真是假 / True Or Falses (1967)    
    鹽女 / The Salt Paddy Girls (1968) ... 何玉美 / Ho Yu-Mei
    巫山點點愁 / Interrupted Melody (1968) ... 娟娟 / Tang Juan-Juan (Gwen)
    目蓮救母 / Mulian Saving His Mother (1968) ... / Hsiao Yu
    春夢了無痕 / Spring Dream Without Trace (1968) ... / Hsiao Tui
    金刀怪客 / Golden Sword Killer (1968) ... 翠花 / Li Cui-Hua
    歌女白蘭花 / Orchid, the Songstress (1968)    
    鈔票與我 / Money and I (1971) ... 蘇珊娜 / Su Shan-Na
    巴士站 / Bus Stop (1971) ... / Lady Boss
    鴻運當頭 / The Lucky Guy (1972)