[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
廖慧珍
Jane Liao Hui-Jen
拼音: liào huì zhēn
Liu Wai-Chan

 
影視作品 / Filmography (1997-2017)
 
  演員 / Actor (1997-2017)
    愛情來了 / Love Go Go (1997) ... / Lily Wu
    自由門神 / A Way We Go (2001)    
    台北二一 / Taipei 21 (2004) ... / Chubbie
    幫幫我愛神 / Help Me Eros (2007) ... 小餅乾 / Chyi
    總舖師 / Zone Pro Site (2013) ... 台灣第一屆辦桌大賽女主持人 / MCs in final
    奉子不成婚 / The Thin Blue Lines (2016)    
    五星級魚干女 / Welcome to the Happy Days (2016)    
    幸福路上 / On Happiness Road (2017) ... [國語配音員] / Shu-Chi's mother [voice:Mandarin]