[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鹿瑜  ♂
Louis Lu Yu
Pinyin:
Luk Yue





 
影視作品 / Filmography (1963-2013)
 
  副導演 / Assistant Director
    都市狂想曲 / City Fantasy (1964)    
    草莽喋血記 / The Fugitive (1966)    
  場記 / Script Supervisor
    落馬湖 / Gun Fight at Lo Ma Lake (1966)    
  演員 / Actor (1963-2013)
    教我如何不想他 / Because of Her (1963)    
    寶蓮燈 / The Magic Lamp (1964) ... 秦府清官 / Government official
    西太后與珍妃 / The Imperial Lady (1964)    
    生死關頭 / The Crisis (1964)    
    都市狂想曲 / City Fantasy (1964)    
    深宮怨 / Romance of the Forbidden City (1964)    
    最長的一夜 / The Longest Night (1965)    
    三朵玫瑰花 / Three Smart Girls (1965)    
    聊齋誌異 / Fairy, Ghost, Vixen (1965) ... 孫德延 / Sun
    草莽喋血記 / The Fugitive (1966) ... 土匪 / Bandit
    落馬湖 / Gun Fight at Lo Ma Lake (1966)    
    聊齋誌異續集 / The Haunted (1967) ... 3) 宋生 / 3) Scholar Song
    青春夢 / Young Love (1967)    
    原野游龍 / The Wandering Knight (1967) ... 小虎 / Hsiao Lung
    英雄膽 / Operation Macau (1967)    
    黃金島 / Isle of Gold (1967)    
    青春的旋律 / Teenagers' Holiday (1968) ... 歐陽瑜 / Ou-Yang Yu (Band)
    鐵骨傳 / Iron Bones (1969)    
    楓林渡 / Mallow Forest (1969) ... 陳氏三虎--陳二虎 / Chen Clan 2nd Tiger
    亡命八傑 / Eight for the Border (1969)    
    聊齋誌異三集 / The Spirits (1969) ... 3) 李生 / 3) Scholar Li
    一劍情深 / The Violet Mansion (1969)    
    家有賢妻 / The Homemaker (1970)    
    屠龍 / Unconquered (1970)    
    浮雲遊子 / The Wandering Generation (1970)    
    家有賢妻 / The Homemaker (1970)    
    翠寒谷 / The Rivals (1970)    
    嫁不嫁 / My Suitors (1970)    
    神龍奇俠 / The Fabulous Protectress (1970) ... / Chang Chi-Yee
    孫悟空再鬧香港 / Monkey Comes Again (1971)    
    你的今天和我的明天 / Tomorrow Comes Today (2013)