[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝欣穎  ♀
谢欣颖
Nikki Hsieh Hsin-Ying
Pinyin: xiè xīn yǐng
Che Yan-Wing,  Nikki Shie,  Sherlly Hsieh



 
影視作品 / Filmography (2005-2019)
 
  演員 / Actor (2005-2019)
    愛麗絲的鏡子 / Reflections (2005) ... / Mi
    殺人計畫 / My Whispering Plan (2005)    
    消失打看 / Honey PuPu (2010) ... / Playing
    有一天 / One Day (2010) ... / Singing
    命運化妝師 / Make Up (2011) ... 吳敏秀 / Wu Min-hsiu
    電哪吒 / Spin Kid (2011)    
    十加十 / 10+10 (2011) ... / 5) Bus driver
    南方小羊牧場 / When a Wolf Falls in Love with a Sheep (2012) ... 小穎 / Tsai Yi-ying
    太極1從零開始 / Tai Chi Zero (2012) ... 金允兒 / Jin Yun Er
    太極2:英雄崛起 / Tai Chi Hero (2012) ... 金允兒 / Jin Yun Er
    白米炸彈客 / The Rice Bomber (2014) ... / Troublemaker
    聶隱娘 / The Assassin (2015) ... 胡姬 / Concubine Huji
    屍憶 / The Bride (2015)    
    角頭前傳:永不回頭 / Gatao (2019)