[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
藍正龍  ♂
蓝正龙
Blue Lan Cheng-Lung
Pinyin: lán zhèng lóng
Lan Jheng-Long,  Lan Zheng-Long





 
影視作品 / Filmography (2000-2018)
 
  演員 / Actor (2000-2018)
    新賭國仇城 / A Matter of Time (2000)    
    戀人 / Fall... in Love (2005)    
    十日天堂 / Heaven in Ten Days (2006)    
    神選者 / Brotherhood of Legio (2007) ... 大學助教 / Ren Fang
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... Vincent / 2) Vincent (Blue)
    酷馬 / Fantome, Ou es-tu? (2010)    
    巨額交易 / A Big Deal (2011) ... 張澤 / Zhang Ze
    雞排英雄 / Night Market Hero (2011) ... 陳一華 / Chen Yi-hua
    電哪吒 / Spin Kid (2011)    
    飲食男女2 / Joyful Reunion (2012) ... 張全 / Chang Chuen
    電梯驚魂 / Lift to Hell (2013) ... 林飛 / Dr. Lin Fei
    阿嬤的夢中情人 / Forever Love (2013) ... 劉奇生(年輕) / Young Liu Chi-sheng
    愛的頻率 / The Love Frequency (2014)    
    夫妻游戲 / Dangerous Game (2014) ... / Wang Yuan
    包裡的秘密 / The Bag's Secret (2015)    
    神秘家族 / The Mysterious Family (2016)    
    大釣哥 / Hanky Panky (2017)    
    鬥魚 / The Outsiders (2018)