[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
張雨綺  ♀
张雨绮
Kitty Zhang Yu-Qi
拼音: zhāng
Cheung Yu-Yi,  Zhang Yuqi





 
影視作品 / Filmography (2006-2023)
 
  演員 / Actor (2006-2023)
    夜。上海 / The Longest Night in Shanghai (2006) ... 化妝助理 / Makeup assistant
    長江七號 / CJ7 (2008) ... 袁老師 / Miss Yuen
    女人不坏 / All About Women (2008) ... 唐露 / Tang Lu
    少林少女 / Shaolin Girl (2008) ... 劉敏敏 / Ryu Minmin
    跳出去 / Jump (2009) ... 彩鳳 / Phoenix
    財緣萬歲 / Fortune King Is Coming to Town! (2010)    
    荒村公寓 / Curse of the Deserted (2010) ... 歐陽小枝(黃小枝) / Gigi Ouyang
    長江7號 / CJ7 - The Animation (2010) ... 袁老師 / Miss Yuen [voice]
    刀見笑 / The Butcher, the Chef and the Swordsman (2011) ... 寐娘 / 1) Madame Mei
    白鹿原 / White Deer Plain (2011) ... 田小娥 / Tian Xiao/Xiao'e
    錢學森 / Hsue-Shen Tsien (2012) ... 蔣英 / Jiang Ying
    將令 / General's Command (2012) ... / Herself
    親愛的 / Dearest (2014)    
    情敵蜜月 / The Honey Enemy (2015) ... 夏小雨 / Xia Xiao-Yu
    美人魚 / The Mermaid (2016) ... / Li Ruo-Lan
    蒸發太平洋 / Lost in the Pacific (2016)    
    妖貓傳 / Legend of the Demon Cat (2017) ... / Chunqin, Yunqiao's wife
    降魔傳 / The Golden Monk (2017)    
    最佳男友進化論 / The Sexy Guys (2019)    
    光天化日 / Broad Daylight (2023)