[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐卓獃
徐卓呆
Xu Zhuo-Dai
Pinyin: zhuō dāi
Chui Cheuk-Dai
 
影視作品 / Filmography (1933-1941)
 
  演員 / Actor (1933-1941)
    拼命 / Desperately (1933)    
    人間仙子 / Kids (1934)    
    健美運動 / Exercises (1934)    
    新婚的前夜 / The Newlyweds Eve (1935)    
  編劇 / Writer
    兄弟行 / Brothers Visit (1935)    
    母親的秘密 / Mother's Secrets (1937)    
    黃金萬兩 / Gold (1937)    
    七重天 / Out of the Hell (1939)    
    李阿毛與唐小姐 / Dr. Li and Miss Tang (1939)    
    碧玉簪 / The Emerald Hairpin (1940)    
    正德皇與劉倩倩 / Merry Prince (1940)    
    李阿毛與東方朔 / Dr. Li and Dongfang Shuo (1940)    
    李阿毛與僵屍 / Dr. Li and the Mummy (1940)    
    黑夜孤魂 / A Soul at Night (1941)