[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
葉夢鵑
叶梦鹃
Yip Mung-Guen
拼音: mèng juān
Yip Mung-Kuen
 
影視作品 / Filmography (1932-1950)
 
  演員 / Actor (1932-1950)
    古寺鵑聲 / Cry of the Cuckoo in the Temple (1932) ... 陳子湘 / Chan Tsi-Seong
    兒女債 / Children's Debts (1936)    
    同心結 / Loveknot (1936)    
    標準老婆 (好老婆) / The Model Wife (1936)    
    民族女英雄 / National Heroine (1937)    
    焦土抗戰 / Scorched Land (1937)    
    黑夜煞星 / The Midnight Killer (1939) ... 莫志明 / Mok Chi-Ming
    廣東先生大破謀人寺 / Mr. Guangdong Explored the Corrupted Temple (1948) ... 莫世雄 / Mok Sai-Hung
    步步高陞 / Moving Upward (1948)    
    花和尚大鬧五台山 / The Rude Monk's Intrusion Into Mount Wutai (1950) ... 首座 / Chairperson
  編劇 / Writer
    骨肉情深 / Blood Is Thicker Than Water (1949)